Neurotic Hell

16 des.

neurotic-hell

L’història de Neurotic Hell comença a finals de l’any 2003, quan en Xavi Meler, ex guitarra de Paper Boy, deixa el grup per explorar altres estils rockers. La primera formació de Neurotic Hell és amb Xavi Meler a la guitarra i veu, Pinti al baix i Carles “Charly” a la bateria. El grup comença amb 5 temes de Meler i Pinti  que estrenen en el seu primer concert, a Viladamant, on es fan anomenar The Neurotics. 

El mes de juny de 2004, consolidats amb el nom de Neurotic Hell i amb Emilio fent de baixista, Neurotic Hell grava la seva primera maqueta a La Guixera de Maià de Montcal. L’any 2005 la banda ja compte amb un repertori de 17 temes propis i actuen com a teloners de Tierra Santa a Casasinmarro (Conca). El febrer de 2006 Neurotic Hell es desplaça a Cardedeu per enregistrar la seva segona maqueta, que ha quedat inèdita.

Entre 2006 i 2008 Neurotic Hell ofereix un bon nombre de concerts tot i els canvis de formació. Actualment Neurotic Hell està procés de masterització de les peces dels actuals membres de la banda Xavi Meler i Christian Haag . El nou disc s’estrenarà a finals de gener de 2009.

Pots escoltar la primera maqueta de Neurotic Hell a la Biblioteca de Figueres.

Font: Myspace de Neurotic Hell

3 Respostes per a “Neurotic Hell”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Concert Metal a Bellcaire d’Empordà « Sonabé - Mai 23, 2009

    […] 23 de maig de 2009 concert metal a Bellcaire d’Empordà amb Neurotic Hell, Streaks, Rebelions i La Banda de […]

  2. Neurotic Hell torna amb força aquest estiu « Sonabé - Juliol 26, 2009

    […] Neurotic Hell anuncia des del seu MySpace els seus concerts d’estiu. Amb una formació renovada, la banda de Punk Rock Glam provocarà al públic des dels següents escenaris: […]

  3. The Acoustic Hell Band Project sonarà a El Local de Figueres « Sonabé - gener 20, 2010

    […] a El Local de Figueres. Els Acoustic Hell Band inclouran en el repertori del dissabte,  temes de Neurotic Hell com Un día más, temes de DPiedra com No soy un superhéroe i versions de La Chica de Ayer […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: