Transgress

9 juny
transgress

Carles Ribot és Transgress, creador d’espais i escenaris de color. Haurem de remontar-nos a la psicoanàlisi de Freud per trobar els orígens d’aquest projecte paral.lel anomenat Transgress. Conté les pulsions que estan formades per una espècie d’energia psíquica de tipus instintiu i inconscient, que busca disminuir la seva tensió (principi de constància) mitjançant la satisfacció del seu objectiu. És a dir transgress a Carles Ribot vindria a ser l’allò a la Psicoanàlisi.

Al 2005 va començar a experimentar nous sons electrònics. Aquí és on apareix el projecte musical analògic anomenat Transgress, iniciat desde la residencia als audiovisuals del prestigiós club techno de Girona, La Sala Del Cel, on Carles remarca haver après molt, també ha fet actuacions puntuals al Rachdingue i en concerts de música independent.
“El fet d’estar sempre rodejat de bons músics i artistes em fa creixer intel.lectualment i musicalment cada dia que passa”.
Transgress es podria definir com electrònica experimental d’autor, amb pinzellades industrials i producció lo-fi. Fins a l’actualitat ha seguit composant els temes que formen el seu primer album i recentment ha començat a presentar el seu debut electrònic amb actuacions en directe a concerts i discoteques. El directe de Transgress es pot considerar una barreja entre l’energia i adrenalina de un directe de rock i tot el glamour, ambigüitat, minimalisme & ritmes de ball que ens pot aportar la música electrònica.

Transgress també ha sigut resident de l’Splash i Maxim’s de la Costa Brava, també ha punxat al Natural Men i Rachdingue.

Font: Estracte de la biografia escrita per Favio Dezi (The Last Hope) & Transgress.
Visita el MySpace de Transgress

4 Respostes to “Transgress”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Brave Coast Dj’s a La Bombolla « Sonabé - Octubre 30, 2008

    […] de dj’s de la factoria Brave  Coast a La Bombolla. Amb la participació de Transgress, Robin Masters i Dj […]

  2. Nit de Nadal amb Transgress « Sonabé - Desembre 23, 2008

    […] nit del 25 de desembre de 2008 és d’ An der Beat,  de Transgress i dels The Honeymoon Killers… Serà a La Mirona de […]

  3. Festival In-Somni a Girona « Sonabé - Mai 10, 2009

    […] El Festival In-Somni de Girona, edició 2009, comptarà amb la presència empordanesa de Ix! i Transgress. […]

  4. Carles Ribot publica Mussara | Sonabé.cat - Març 13, 2014

    […] la trajectòria musical de Carles Ribot, ben vinculada amb l’Alt Empordà amb projectes com Transgress i d’uns primerencs Neurotic Hell, podeu consultar-ne el títols a través del nostre catàleg […]

Deixa un comentari