Aforçadenits a Girona

30 gen.

bosk

El cantant Joanjo Bosk presenta demà, 31 de gener,  un repertori basat en adaptacions de temes de diversos cantautors llatins i catalans.

Amb una llarga trajectòria en el món del rock, el cantant Joanjo Bosk presenta un espectacle de cançó en petit format el dissabte a les 8 del vespre. Bosk interpretarà temes de cantautors llatins i anglosaxons, des de Serrat i Llach fins a Dylan i Cohen, amb adaptacions al català d’alguns títols que ja són clàssics.

Des de la dissolució d’Àspid, Joanjo Bosk ha impulsat la seva carrera en solitari amb treballs molt més pròxims al rock alternatiu i la cançó d’autor com Después de todo (2007) o el disc Cançons de la cançó, enregistrat juntament amb l´Orquestra de Cambra de l´Empordà. En aquest disc, fruit d’una gira que els va dur a diversos escenaris de Catalunya, l’Argentina i l’Uruguai, Bosk interpreta cançons emblemàtiques d’autors catalans com Llach o Serrat amb el suport de divuit músics.

El concert “A força de nits” tindrà lloc a l’auditori de la Casa de Cultura de Girona i pretén impulsar una sèrie d’actuacions acústiques en les quals el públic tindrà l´oportunitat de conèixer el cantant en la seva vessant més propera i intimista. El cantant estarà acompanyat del seu guitarrista habitual, Ignasi Bosch, i del pianista Santi Escura.

Font: MÒNICA LABIAN ROCAS  per DiarideGirona.cat

Deixa un comentari