Musicestiu 2018 a Castelló d’Empúries

7 jul.

El cicle de concerts en petit format musiCEstiu comptarà amb més de 120 actuacions aquest estiu entre privats i públics en un mateix calendari.

Fins el 2 de setembre de 2018 la música en directe animarà carrers, places i restaurants del municipi amb propostes musicals i culturals amb concerts de petit format. La cartellera es configura amb activitats que organitza l’Ajuntament i també les que organitza el teixit empresarial, un exemple de col·laboració públic-privat.

L’alcalde de Castelló d’Empúries, Salvi Güell, ha manifestat que “tothom qui vulgui música que vingui al nostre municipi. Aquí trobareu oferta musical per a tots els gustos i edats. Es té molt en compte respectar els horaris de descans dels veïns a l’hora de planificar els concerts”.

Per la seva banda la regidora de promoció econòmica i turisme, Helena Solana, ha manifestat que “El nostre municipi ofereix durant tot l’estiu una àmplia i variada oferta musical, això fa que el visiitant que escull la nostra destinació per passar les vacances pugui gaudir de diferents propostes musicals i ens dóna un valor afegit com a destinació turística”.

Finalment, destacar que la programació de MusicEstiu compila tota l’oferta de concerts i actuacions musicals que s’organitzen en el municipi, com ara el Festival Sons del Món .

Els concerts de Music Estiu tindran lloc en diferents places i terrasses de bars i restaurants. Els espais on es realitzaran seran: Pl. dels Homes, Pl. de les Cols, Pl. Mossén Cinto Verdaguer i basílica de Santa Maria, a la Vila i a Empuriabrava: Pl. Comercial Alberes, Glorieta Club Nàutic, Espai Platja, Poblat Típic, entre altres.

Els inicis del MusicEstiu es remunten a l’any 2008 quan s’inicien els Espais Musicats, una proposta que pretén recopilar, ordenar i unificar tota l’oferta musical de la temporada d’estiu.

Font: https://www.castello.cat/5a-edicio-del-festival-musicestiu-2018/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: