Pablo Serna publica Señales

12 maig
Pablo Serna Sonabe 2016
El cantautor resident a l’Alt Empordà Pablo Serna acaba de publicar el seu primer disc que, amb el títol de Señales, presenta un treball de pop tranquil, compost íntegrament per ell i amb un enregistrament produït per Jordi Cristau.
Pablo Serna és un artista de sòlida formació clàssica, que ha completat els seus estudis musicals en diversos conservatoris del món i que ara ens presenta un treball on aposta per un contacte més íntim amb el públic, amb un repertori que neix del binomi “paper i guitarra” l’any 2014, amb el concepte d’atrevir-se a despullar la seva ànima per donar cos a les seves cançons. Señales fusiona les arrels llatines, el bagatge vital per Europa i la formació clàssica de l’autor. És un disc atrevit i honest, carregat de força i emotivitat. 

Pablo Serna ha exercit de contrabaixista al Conservatori de Liceu, a l’Orquestra de Cambra de l’Empordà i a l’Orquestra Camerart del Maresme. Actualment Pablo Serna compagina la seva faceta de cantautor amb la tasca de professor de llenguatge musical i de contrabaix a l’escola figuerenca La Flauta Màgica.
La Biblioteca de Figueres incorporarà des del 14  de maig el disc Señales al seu fons musical.

Deixa un comentari