Concurs Plaça Estació Figueres

2 juny

ff

Aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Figueres, dels promotors musicals Music Lan i el Festival Acústica, de la revista musical La Tornada i de Ràdio Vila-sacra, culminarà el dia 25 de juliol de 2015 a la plaça de l’Estació de Figueres amb un concert dels grups seleccionats.

Des del 13 de maig fins al 30 de juny s’obre el període d’inscripció, les bases per poder participar-hi estan disponibles a la pàgina web de la revista La Tornada (www.revistalatornada.com). Un jurat format per representants de les diferents organitzacions col·laboradores seleccionarà entre vuit i deu candidats d’entre tots els participants, que seran els que passaran a la final del dia 25 de juliol. El concurs començarà a les nou del vespre encapçalat per un monòleg de Jair Domínguez, que precedirà les actuacions dels finalistes.

El concurs ofereix tres premis als tres grups guanyadors: primer premi, una maqueta gravada als estudis Music Lan; segon premi, una actuació al Festival Acústica de Figueres; tercer premi, ser portada de la revistaLa Tornada durant un mes. Així mateix, tots els finalistes rebran una gratificació de 50 euros i disposaran d’un servei de càtering el dia de la final.

Font: http://ca.figueres.cat/la-ciutat/cultura/la-placa-de-l-estacio-de-figueres-sera-l-escenari-d-un-concurs-per-a-joves-musics-i-grups-empordanesos-18223/ i http://www.revistalatornada.com/#!plaa-estaci-figueres/c4gp

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: