Planeta 13

31 gen.

planeta_13

El rosinc Xavi Ribera, el “Garri”, ex-bateria d’alguns grups musicals amb més renom de la comarca, amb Eugeni i Alberto Del Puerto, pare i fill, també de Roses i aficionats a la música, van decidir un bon día unir esforços musicals per tocar i cantar les cançons dels seus grups favorits. Un afició que des de el primer moment  van compartir amb Camilo Corna i Marc Malet, baixista.

Un cop decidit els instruments que tocaria cadascú segons la seva especialitat tocava donar un nom al grup, que després de diferents propostes s’anomena Planeta 13“Un homenatge a un tema antològic de El Último de la Fila, que es titulava 13 planetas”, afirma l’Eugeni. I un nom que fa referència al nombre de components del grup, cinc, i la quantitat de planetes que hi ha en el Sisteman Solar, 8. “5 musics més 8 planetes igual a 13”, diuen rient els components de Planeta 13.

La seva música, versions de pop-rock espanyol des dels anys 80 fins ara, ja és asidua en locals com l’Orange Kiwi i Cafè del Mar d’Empuriabrava i del Mundial 82 de Roses. Però no tot són versions ja que tenen temes composats per ells mateixos, com un que fa referència als temps dificils que es viuen avui dia i que té per títol “Tiempos Revueltos”.

Font: http://www.viladeroses.cat/arxiu/story/planeta-13-nou-grup-de-lunivers-musical-de-roses

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: