Carlos Núñez Trio a Sons del Món 2013

2 juny

carlos

CARLOS NÚÑEZ trio

Dissabte 20 de Juliol de 2013

Plaça de la Basílica. Castelló d’Empúries // 22.30h. // Preu entrada: 20€

Carlos Núñez ha esdevingut un dels artistes nacionals més coneguts i respectats a tot el món, com ho demostra el seu darrer disc Discover, un treball que compta amb un grapat de col·laboracions d’artistes internacionals.
Parlen d’ell com “un dels músics més excitants i seriosos del món” per la BBC, o com “la única estrella planetària de la gaita” segons el diari francès Liberation, o com “el Jimi Hendrix de la gaita”, segons Billboard dels Estats Units.
Capaç de dominar diferents espais i aforaments, en plena gira internacional, Nuñez s’aturarà a Sons del Món, per realitzar un concert en format trio, davant d’una de les basíliques més ben conservades del romànic català i davant d’un aforament limitat de 400 persones. En aquest concert podrem escoltar les cançons més populars de la seva carrera, i la cançó que serà la sintonia oficial de la Volta Ciclista a Espanya 2013.

TASTA EL VI MARIDAT AMB CARLOS NÚÑEZ DURANT EL CONCERT:

LLAVORS

Celler La Vinyeta. Mollet de Peralada

Aquest estil de so gaèlic que manté la inquietud i una manera diferent de presentar la música celta peninsular d’aquest rodamón que és Carlos Nuñez i l’estil cèltic del so de la gaita sempre recorda a fàbules, a contes de fades i gnoms, llegendes de boscos encantats, històries de “meigas “ i rondalles de quan erem petits…
Heus aquí un altre esperit inquiet  que també ens ensenya una altra manera de presentar els vins de casa en forma de conte ben fet i explicat… Llavors qui millor que els vins de La Vinyeta per representar aquesta inquietud, aquesta visió diferent de veure, beure i mostrar-se al món.

Fonts: http://www.sonsdelmon.cat/cat/sons2013/programacio-2013/carlos-nunez-2.html i https://sonabe.wordpress.com/2013/06/02/sons-del-mon-2013/

Una resposta per a “Carlos Núñez Trio a Sons del Món 2013”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sons del Món 2013 | Sonabé - Juny 2, 2013

    […] 20 de juliol: Carlos Núñez Trio. // Plaça de la Basílica. Castelló d’Empúries // 22.30h. // Preu entrada: […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: