La Festa de la Poesia de l’Erato 2013, amb música de Vicenç Canovas

21 març

assumpcioestarriol

El dijous 21 de març de 2013 la Societat Coral Erato organitza la Festa de la Poesia de Figueres. La Festa es realitzarà al saló de descans del Teatre Municipal El Jardí, a les 20h. Enguany serà la edició número 28 i per primer cop la poesia es combinarà amb música a càrrec del cantautor empordanès Vicenç Canovas.

Assumpció Estarriol i Alsius, és la poetessa homenatjada per l’entitat en aquesta edició, amb la presentació del llibre: “Entre Tramuntana i Garbí. Poemes”, un recull de més de quaranta poemes amb portada del pintor Josep Ministral.

La presentació del llibre serà a càrrec de Jordi PlaRodolfo Márquez. El recitat de poemes es combinarà amb les cançons que interpretarà, Vicenç Canovas.

Hi participaran més d’una vintena de poetes i poetesses de la comarca, que estrenaran els seus poemes amb la veu de la rapsoda Sílvia Casamort. El coordinador de la festa és Pere Delclós i la mantenidora d’aquesta edició és Carme Pagès, filòloga i poeta. L’acte finalitzarà amb l’entrega dels llibrets que recullen els poemes recitats.

Font: http://www.tramuntanatv.com/agenda/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: