Dbut, concurs de joves intèrprets

18 febr.
cartell-dbut
Joventuts Musicals de Girona, Banyoles i Figueres organitza un concurs de joves intèrprets de clàssica, músiques d’arrel i jazz que se celebrarà aquest proper mes de maig de 2013.
Descripció
MODALITATS: Es convoquen les modalitats de músiques d’arrel, jazz i música clàssica. Es prenen cadascun d’aquests estils en un sentit ampli i no restrictiu. Així, per exemple, per músiques d’arrel s’enten qualsevol proposta d’inspiració tradicional.

SEUS: En aquesta primera edició del concurs Banyoles acollirà la modalitat de músiques d’arrel, Figueres la de jazz i Girona la de música clàssica.

PARTICIPANTS: Poden prendre part en el concurs tots aquells artistes individuals nascuts a les comarques gironines i qualsevol grup que inclogui almenys un intèrpret nascut a les comarques gironines. Cal acreditar que s’ha realitzat almenys una activitat prèvia al concurs com a formació estable o artista individual.

GRUPS: El límit d’integrants pel què fa als grups s’estableix en 6 membres.

EDAT: El límit d’edat per als artistes individuals i per a tots els membres dels grups s’estableix en 26 anys en la modalitat de clàssica i 30 anys en les d’arrel i jazz. No es pot haver superat aquestes edats el dia de la celebració de les finals respectives.

ELIMINATÒRIES: Es decidiran a partir de l’anàlisi i audició per part d’un jurat dels materials que hagin enviat tots els concursants admesos. D’entre tots els candidats s’escolliran dos finalistes per modalitat, que es faran públics el dilluns 15 d’abril de 2013 i que actuaran en directe en les respectives finals.

FINALS:
En la final de cada modalitat, plantejada com un concert en dues parts, actuaran en directe els dos grups que hauran superat l’eliminatòria prèvia. El públic hi podrà dir la seva ja que se li demanarà el seu vot i aquest comptabilitzarà un terç del vot total que decidirà el guanyador. El calendari de les finals serà el següent:

ARREL: Divendres 10 de maig de 2013, 21 h, Auditori de l’Ateneu de Banyoles
JAZZ: Dissabte 11 de maig de 2013, 21 h, Espai Cultural La Cate de Figueres
CLÀSSICA: Diumenge 12 de maig de 2013, 21 h, Auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona
INSCRIPCIÓ: Només es podrà fer la inscripció via internet en les butlletes electròniques que es troben en el web de cada entitat local de Joventuts Musicals en la modalitat que organitzi:
ARREL: www.jmbanyoles.com

.
JAZZ: www.jmfigueres.cat

.
CLÀSSICA: www.joventutsmusicals.cat/girona

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: Fins a les 12 h del migdia del divendres 12 d’abril de 2013. Passada aquesta hora quedarà inactiva la butlleta electrònica de subscripció.

DRETS D’INSCRIPCIÓ: Caldrà abonar 10 € en concepte de drets d’inscripció al número de compte corrent 2013 0445 84 0200831226 de Catalunya Caixa.

DOCUMENTACIÓ: Per a poder ser admesos en el concurs caldrà adjuntar els següents materials:

Gravació de tres peces representatives del tipus de música que fa el grup o intèrpret.
Text de presentació del grup.
Fotografia digital del grup o intèrpret.
Document acreditatiu de qualsevol tipus d’haver realitzat almenys una activitat prèvia al concurs com a formació estable o artista individual.
Comprovant de pagament dels drets d’inscripció.
INTEGRANTS: Caldrà indicar els noms, dates i llocs de naixement i instruments de tots els integrants del grup o del músic individual.

REPERTORI: Cal presentar i indicar una proposta de repertori de 50 minuts

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: