Sara Parés Masdevall

29 ag.

sara pares sonabe 2012

Sara Parés Masdevall (Figueres, 1971), flauta de bec

Nascuda a Figueres, realitza els estudis superiors de flauta de bec amb Lluís Casso al Conservatori Superior de música del Liceu de Barcelona.

Posteriorment amplia coneixements amb Pia Elsdörfer, al Hanzehogeschool Conservatorium de Groningen (Holanda), on obté el Diploma de solista.

Ha assistit a diversos cursos amb Walter Van Hauwe, Pierre Hamon i Pedro Memelsdorf.

Membre dels grups de música antiga Ensemble L’Albera (1r premi en el Concurs d’interpretació històrica de Sevilla – 2000), La Caravaggia i Vespres d’Arnadí, amb els que ha enregistrat diversos CD.

Ha col·laborat amb el grup Orphenica Lyra, dirigit per José Miguel Moreno, i la Capilla de Peñaflorida sota la direcció de Josep Cabré.

Ha participat en diverses produccions al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Ha participat a la banda sonora de diverses pel·lícules amb música de Carles Casas.

Ha estat professora del Curs d’estiu de música de cambra per a flautistes de bec a Hostalets de Balenyà i del curs de Música Antigua d’Aracena (Huelva).

Ha estat professora de flauta de bec al Conservatori Superior de música del Liceu.

Actualment desenvolupa la seva activitat docent com a professora de flauta de bec i fagot al Conservatori Professional de música de Girona.

3 Respostes per a “Sara Parés Masdevall”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Josep Casadellà « Sonabé - Agost 29, 2012

    […] a Figueres l’any 1987, va estudiar amb Sara Parés a Figueres i al Conservatori Isaac Albéniz de Girona, on obtingué el títol professional. L’any […]

  2. Viatges Sonors de Castelló d’Empúries « Sonabé - Agost 29, 2012

    […] el camí cap a la reflexió i la pau interior” amb Albert Cuevas als harmònics i tambors i Sara Parés als bols de quars i flautes. Comparteix […]

  3. Concert pel Banc d’Aliments a La Cate de Figueres « Sonabé - Desembre 20, 2012

    […] Sara Parés, ascuda a Figueres, realitza els estudis superiors de flauta de bec amb Lluís Casso al Conservatori Superior de música del Liceu de Barcelona. Actualment desenvolupa la seva activitat docent com a professora de flauta de bec i fagot al Conservatori Professional de música de Girona. Actualment presenta el seu nou treball: Una mica de sort, disc en català que oscil·la entre la vessant més de cantautor i les influències del pop-rock, sempre presents en les composicions d’en Robert. […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: