La perspectiva Alzamora

8 març

Des de l’any 2010 el treball Fotoperiodisme de Maria Alzamora forma part de la col·lecció digital dels Premis UVic als millors treballs de recerca d’estudiants de batxillerat. D’aquest treball ens en quedem avui amb una part, la més local, en la que l’autora posa en pràctica la teoria del fotoperiodisme amb un reportatge fotogràfic titulat Joves músics, un retrat sobre la música i els joves a la comarca de l’Alt Empordà, amb un annex que presenta un qüestionari/entrevista als protagonistes.

Avui el Sonabé.cat et proposa que t’apropis a la música de la comarca amb una mirada diferent, amb la perspectiva Alzamora. Un mirador a un passat molt recent, un quasi-present musical i humà de la comarca amb la presència dels membres de No Problemo, Direcció Prohibida, Error Genético i Acoustic Hell Project Band.

2 Respostes per a “La perspectiva Alzamora”

  1. Carles Març 8, 2012 a 11:08 am #

    Un excel·lent treball!

  2. Alfonso Alzamora Març 8, 2012 a 5:16 pm #

    Está mal que yo lo diga, porque soy su padre, pero es muy buena. Tanto que hasta ahora la “perspectiva Alzamora” parece que me cuadraba más a mi, que soy pintor y escultor. Le cedo graciosamente el protagonismo porque se lo merece …

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: