I Trampolí musical empordanès

15 juny

L’Associació D’amics d’Albanyà anuncia des del seu Facebook:

ATENCIÓ GRUPS NOVELLS DE LA COMARCA!!! AIXÒ US INTERESSA!!!

Ja fa anys que per la festa d’Albanyà dediquem la nit del divendres a fer música de la bona. Solem portar sempre 3 grups. Dekrèpits, Miquel del Roig, Green Valley, ERM, Tocant els nassos, Re-Movida, etc. són uns quants dels artistes que han passat per aquí en els darrers anys.

Com no podia ser d’una altra manera, aquest any hi tornem. La novetat és que volem incloure-hi un grup jove de la comarca i/o rodalies. Un grup que no tingui gaire (o gens) experiència sobre els escenaris i que faci relativament poc que hagi començat. Volem donar l’oportunitat a un o més grups de jovent a començar a alçar la veu fora dels típics garatges d’assajos. Per això el trampolí, per ajudar a fer el salt.

Volem convertir aquesta iniciativa en una cosa agradable i útil. Vosaltres poseu els instruments i les ganes. Nosaltres posem l’escenari, l’entorn, l’equip de so i les ganes de passar-ho bé.

Per aquest motiu us demanem: si sou un grup de música jove i/o fa poc que heu començat i/o teniu poca (o nul·la) experiència sobre els escenaris i teniu ganes de provar-ho, envia un missatge i ens posarem en contacte. De la mateixa manera, si sabeu d’algú que podria estar interessat feu que ens enviï una sol·licitud d’amistat i ens deixi un missatge.

Salut i pentagrames!!

PS: Convideu a tothom!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: