Programació nadalenca i musical de La Cate de Figueres

10 des.

La Cate de Figueres té preparada una extensa programació d’actes per aquest Nadal, des del Sonabé.cat, aquí en teniu l’agenda musical:

 

DISSABTE 18 DE DESEMBRE A LES 20 H

Concert Cor Clara’s Veus de la Cate

El Cor Clara’s Veus de la Cate el formen els alumnes del curs de cant de la Cate. Les classes, sota la direcció de la professora CLARA VALERO, són unes classes diferents, és cant escenificat “el musical”, de tanta actualitat avui en dia. Ens ofereixen cançons d’ara i de sempre.

DIUMENGE 19 DE DESEMBRE A LES 19 H

Concert Coral Polifònica de Figueres

La Coral Polifònica de Figueres, fundada l’any 1987, va ser la Coral que va inaugurar, el 4 de maig de 2005 amb un concert, aquesta Sala d’actes després de la seva remodelació. Des de llavors, la Coral Polifònica Figueres ve oferint concerts regularment en aquest espai que avui ens apleguem i com cada Nadal ens ofereix un concert de  nadales de diferents països i estils amb l’únic propòsit de gaudir plegats d’aquestes peces musicals tan tradicionals en les festes que ja preparem.

Preu: Entrada gratuïta (aforament limitat)

DIJOUS 23 DE DESEMBRE A LES 20,30 H

Espectacle Musical

“El Nadal que no vam tornar a casa”

Sinopsi:

El Nadal que no vam tornar a casa és la petita història del primer Nadal d’exili, el Nadal del 1939, a través d’un recull de proses i poesies que es van escriure llavors, i que es van publicar en diaris i revistes de fora de Catalunya. L’exili des del punt de vista del sentiment més íntim, de la nostàlgia més pregona, de la sorprenent barreja de descoratjament i d’esperança del primer Nadal un cop acabada la guerra.

Als noms d’Eugeni Xammar, Josep Pous i Pagès o els germans Carles i August Pi i Sunyer, s’hi sumen d’altres que, tot i ser molt menys coneguts, van fer arribar els seus articles, alguns escrits des dels camps de Sant Cebrià i de Bram, a les revistes d’exiliats catalans a París, Buenos Aires, Xile o Ciutat de Mèxic. També s’hi recullen els textos que es van publicar al número de Nadal de L’illot de l’art, revista editada pels mateixos presos del camp de Sant Cebrià, un document excepcional”

Preu: Entrada gratuïta (aforament limitat)

Organitza: Patronat de la Catequística, Òmnium Cultural, Triangle Blau i Socarrel.

DIES 26 DE DESEMBRE, 2 I 6 DE GENER A LES 18H

“EL PRIMER NADAL DELS PASTORS”

Sinopsi:

“El Primer Nadal dels pastors” és una apassionant comèdia musical que tracta del bé i del mal i que ens acosta a les tradicions nadalenques més pròpies del nostre país. Obra escrita per Mn. Rossend Fortunet, autor figuerenc, que fa molts anys que es ve representant. Primer fou en el teatre de la Cate i últimament en el Teatre El Jardí.

Preu: 8€

Lloc: Teatre El Jardí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: