Concert de Cap d’Any de TV3 de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya

30 nov.

Avui el Sonabé.cat es fa ressó del Concert de Cap d’Any de TV3 de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya. Aquest concert s’enregistrarà el proper dijous dia 2 de desembre de 2010 al Teatre Municipal El Jardí de Figueres a les 10 de la nit i s’emetrà el dia 1 de gener de 2011.

 Anirà a càrrec de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya (SCCC), estarà dedicat a la música catalana i sota la direcció de Carles Coll i Francesc Cassú.

Enguany la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya ens oferirà de nou un fantàstic espectacle àudio-visual, ple de sorpreses i tornarà a comptar amb el Guió i la Direcció Escènica de Jordi Cardoner.

Podrem gaudir de la interpretació de peces encarregades expressament per a la ocasió amb compositors de la talla d’Albert Guinovart, Josep Cassú, Francesc Cassú, Valentí Miserachs, Marc Timón, Carles Coll, Albert Carbonell, Jordi Molina, Francesc Burrull i Esteve Palet, entre d’altres.

Les entrades estan a la Venda a les oficines de la Fundació Orquestra de Cambra de l’Empordà (Carrer Anicet de Pagès, 11, 1r.  1600 Figueres) i a les taquilles del teatre.

Font: www.fundaciooce.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: