Taller de Gospel a Roses

7 jul.

L’associació Viumusika de Roses organitza un taller de Gospel. El taller comença el divendres dia 16 de juliol de 2010 a les 18’00 h. (teatre municipal de Roses) i acaba el dissabte dia 17 de juliol a les 19 h. Són tres sessions de tres hores cada una.

Per poder cantar Gospel no cal ser un expert amb el cant ni amb la músika, sols fa falta tenir ganes de cantar tot compartint un cap de setmana amb altres persones i viure una experiència única aprenen cançons en mans del gran mestre Emmanuel Djob.

El taller comença el divendres dia 16 de juliol a les 18’00 hores al teatre municipal de Roses i acaba el dissabte dia 17 de juliol a les 19 hores. Són tres sessions de tres hores cada una.

El taller val 60 € amb el dinar de dissabte inclòs + l’entrada de la nit de blues que es farà el mateix divendres dia 16.

Abonaments: Si t’apuntes abans del 9 de juliol, 45€ amb el dinar del dissabte inclòs i l’entrada de la nit de Blues.

Si vens de fora de Roses i vols allotjament, per 25 € més et facilitarem un hotel amb l’esmorzar inclòs.

Tothom que es vulgui apuntar que envií un missatge a viumusika@gmail.com i us contestarem de seguida.

Emmanuel Djob

D’origen camerunès, és mestre i director de corals des dels quinze anys. Realitza estudis musicals a Yaoundi, i participa a la coral de Gospel de l’església del seu barri. Als 25 anys deixa Camerún per anar a estudiar a una de les ciutats culturalment més importants del món: París.

A París continua els seus estudis i realitza les seves primeres actuacions per Europa. Poc després es desplaça al sud on funda amb altres músics la Massilia Gospel Experience, l’escola de Gospel de Marsella, on dóna classes de tècnica vocal, llenguatge del Gospel, cant i instrumentació.

L’any 1996 Emmanuel Djob crea els The Black and White Gospel Singers, un dels grups de Gospel més importants d’Europa, i sens dubte el més creatiu, un grup ple de fusions i mestissatges entre Gospel i músiques modernes (blues, reggae, hip-hop…). Col·labora també amb grups mítics com The Clara Ward Gospel Singers o Golden Gate Quartet.

És fundador de diverses formacions de Gospel i espirituals negres a l’Àfrica i a Europa, com The Black Cross Quartet, The Sinaï’s Voices, Bayembi’s International, o Gospelize It Mass Choir.

Font: http://www.rosesdigital.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: