Concerts al Soul Cafè de Figueres

19 abr.

El Soul Cafè torna a col.laborar amb el Festival de Jazz de Figueres i ho fa amb unes setmanes farcides de concerts, íntims i en petit format, tal com us tenim acostumats. Marina Mautino Trio, The walking stick man, Tati Cervià i Toni Pujol, Ignasi Bosch i Pere Martínez, Euclydes Mattos i Mª Teresa Noguera, Two cats… Jazz, blues, bossa nova, cançó, etc…  una bona programació de concerts gratuïts per animar encara més la vida cultural de la ciutat.

Dimecres 21 d’abril. 23h.

MARINA MAUTINO Trio. (Jazz, soul)

La cantant de Buenos Aires, és ja habitual per les sales de Barcelona i col.laboradora de músics d’alt nivell com Ignasi Zamora, Joan Díaz, Reynald Colom, etc. Aquesta nit es presenta davant del públic de Figueres amb una selecció de clàssics del jazz i el soul.

Dijous 22 d’abril. 23h.

EUCYDES MATTOS i Mª TERESA NOGUERA (Bossa, música tradicional brasilera)

Celebrarem la víspera de Sant Jordi amb un català d’adopció i fill de la terra de la samba i la bossa, estem parlant del guitarrista Euclydes Mattos, que acompanyat a la veu de Mª Teresa Noguera ens farà un recull de grans temes de bossa nova i música tradicional brasilera, serà una nit amb sorpresa.

Diumenge 25 d´abril. 19.30h.

CONCERT DE TARDA

TWO CATS (Swing jazz)

Tornem a programar en “concert de tarda” amb el duet Two Cats amb Albert Llovet al piano i en Jordi Ferrer (Xapi) a la bateria, una bateria per cert, adaptada a les dimensions del Soul. Swing jazz, dixi, ragtime, el millor ritme de jazz per fer més suportables les tardes de diumenge.

Dimecres 28 d’abril. 23h.

THE WALKING STICK MAN (BLUES) ARTISTA BLUESCAT 2010 (millor artista de blues a Catalunya)

The Walking Stick Man és cantant, guitarrista, harmonicista, baixista, contrabaixista i creador dels seus propis cigar box guitars. Una bona oportunitat per tornar a veure aquest autèntic bluesman al Soul que ha col.laborat amb musics com Hook Herrera, Johny Peres Trio i The Suitcase Brothers Band, etc.

Dijous 29 d’abril. 00h.

TATI CERVIÀ i TONI PUJOL (Jazz i bossa)

Desde 1997, la cantant gironina Tati Cervià i el contrabaixista Toni Pujol, vam començar a tocar a duo. El resultat és aquest projecte, creat a partir de la curiositat per explorar les possibilitats de la combinació de la veu i el contrabaix. Ha format part de grups com Havana Quartet, etc. Com ha cantant ha experimentat amb tot tipus de músiques: música sefardita i andalusina, bossa-nova, composicions pròpies, estàndards de jazz… sempre a la recerca de la seva pròpia veu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: