2n Cicle dels Moments Musicals de Roses

12 març

El Cant del rossinyol és la proposta pel 21 de març de 2010. Podreu gaudir de les veus de la sopranos Carolina Grammelstorff i Laia Falcónel acompanyades del pianista Àngel Cabrera amb el que oferiran un repertori amb Händel, Chopin i Strauss.

La Volta al món a quatre mans és la proposta pel 25 d’abril de 2010. Els pianistes Honor O’Hea i Robert Andres que et faran gaudir amb obres de Barber, Debussy i Ravel.

Amb aires mediterranis de jazz és la proposta pel 23 de maig de 2010. Muarizio di Fulvio Trio son els encarregats d’un repertori de peces dees de Sting, Ellington i Wonder.

Aquest cicle neix amb l’objectiu de diferenciar-se de l’oferta musical de la temporada turística i va dirigit especialment als habitants del municipi i de les comarques de l’entorn.

La voluntat dels impulsors és “enriquir i consolidar l’oferta musical de qualitat al nostre territori en aquest període fora de l’època estival amb concerts d’alt nivell artístic”. La programació ha estat dissenyada perquè “el públic quedi seduït per la música i agafi l’hàbit d’assistir als concerts”.

Un any més, els estils són molt diversos i les formacions estan adaptades a les condicions tècniques de les sales. El Teatre Municipal de Roses compta amb una sala que gaudeix d’unes condicions tècniques excepcionals, “perquè disposa d’una conxa acústica d’última generació que garanteix la qualitat sonora de l’espai”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: