Cròniques musicals de Tramuntana.tv

10 febr.

Avui el Sonabé us presenta les darreres cròniques musicals de Tramuntana. tv. Aquest mitja de comunicació, coordinat per Carles Pujol, sempre està atent a les activitats musicals de Figueres i comarca i ofereix regularment vídeo-notícies com aquestes…

Gerard Quintana ha tancat el concert al Jardí de Figueres amb “El boig de la ciutat” de Sopa de Cabra i “Barcelona en colors” del seu darrer disc “De terrat en terrat”. La colla gegantera i els Ministrers de Figueres l’han acompanyat.

Entrevista amb Gerard Quintana a Girona, al Pont de Pedra. Parla del nou àlbum amb cançons tan sorprenents com “Barcelona en colors”. Postals sonores d’una ciutat multicultural escrites des del seu observatori al barri gòtic.

Pep Sala ha actuat al teatre municipal El Jardí de Figueres on ha presentat el nou disc “Anatomia de la relativitat” i ha recuperat velles cançons de La Banda del Bar i Sau, entre elles el “Boig per tu”.

Pep Sala parla del seu nou disc “Anatomia de la relativitat” i de l’actuació que farà al Teatre El Jardí de Figueres el 17 de gener de 2010.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: