Empordà Music estrena web

1 jul.

emporda-music

Jordi Rubau impulsor de la plataforma Empordà Music explica al Sonabé:

Empordà Músic és la plataforma de músics de l’ Empordà, sense ànim de lucre. La funció d’ Empordà Músic és estar present en les diferents activitats musicals que es fan a la comarca i  en les que els seus membres puguem aportar continguts musicals propis.

Defensem les noves propostes musicals tan a nivell de nous artistes-estils i també de nous circuits de concerts locals i festivals .

Estarem presents en el mercat musical a nivell dels diferents municipis aportant les nostres possibilitats i criteris per tal de que els músics tinguin presència en l’ escena musical empordanesa amb uns mínims establerts alhora de realitzar la seva tasca.

Tindrem un aparador obert a tothom interessat per mitjà d’ una plana web on es farà públic tota activitat que fem i alhora servirà per establir contacte i intercanviar continguts i coneixements amb els fans i les possibles entitats interessades.

Promourem concursos, activitats, seminaris per tal de difondre la cultura musical de la comarca i fer-ne partícips els mateixos ciutadans empordanesos i d’ arreu del món.

La plataforma està centrada en 3 aspectes bàsics:

-Base de dades: músics, artistes, formacions, bandes, fans-Web subscriptors, seguidors del moviment musical, sales, clubs, activitats, associacions de músics o culturals, ajuntaments dels municipis de l’ Alt i Baix Empordà, documentació i arxiu .

-Junta/equip de treball. Equip humà centrat en les tasques següents: promoure activitats, sol.licitut de subvencions, recerca de grups, intercanvis amb altres associacions musicals, control de la plana web, recerca de patrocinadors.

-Plana Web www.empordamusic.com , està en fase de construcció i aviat estarà plenament activa. Aquesta web constarà principalment dels apartats següents:

a) Artistes/grups , en diferents categories segons estils.

b) Novetats + notícies.

c) Foro intern a nivell dels músics

d) Apartat pel Subscriptor


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: