Espais Musicats 2009 a Castelló d’Empúries

7 maig

espaismusicats3

Després de l’èxit aconseguit l’any passat amb els Espais Musicats, l’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha potenciat i reforçat aquesta aposta de caire cultural, turístic i comercial per a la temporada estiuenca d’aquest 2009.

Enguany s’ha ampliat el nombre d’espais reservats per a les actuacions, com el portal de la Gallarda, el club nàutic i el Delta Muga, passant dels vuit espais de l’any passat als 10 i de les 37 actuacions a les 52.

“L’Ajuntament de Castelló d’Empúries aposta pel turisme cultural amb accions com aquesta, motiu pel qual crèiem que davant els bons resultats obtinguts l’any passat era necessari repetir la fórmula de l’èxit”, assenyalava l’Alcalde, Salvi Güell, davant els periodistes durant el transcurs de la roda de premsa.

A banda dels espais destinats a aquesta iniciativa, els Espais Musicats introdueixen més novetats, com la rumba i les sardanes al calendari d’actuacions.

El regidor de promoció econòmica, turística i comercial del municipi, Pere Iglesias, convida a tothom “a participar a les diferents propostes que ofereix els Espais Musicats i gaudir així de les magnífiques tardes, vespres i nits de l’estiu”.

Els Espais Musicats van néixer l’any passat com a eina de promoció del teixit turístic i comercial del nostre municipi “teníem els espais i els artistes, només calia posar-los junts”, argumenta un dels tècnics promotors de l’esdeveniment, Pol Andreu.

Durant la temporada estiuenca van celebrar-se diferents actuacions per les diferents places tant del centre històric com d’Empuriabrava, especialment en aquelles on es localitzen comerços i terrasses de bars.

Enguany s’ha elaborat un cartell promocional on a més d’aparèixer la portada trobem el calendari d’actuacions.

La presentació dels Espais Musicats s’ha ofert aquest migdia al Portal de la Gallarda, un dels punts on s’oferiran actuacions.

Podeu consutar el dossier dels Espais Musicats 2009 a https://sonabe.files.wordpress.com/2009/04/espais_musicats_2009.pdf

Font: http://www.castello.cat/index.php?action=detalle&modul=noticias&id_noticia=1164&template=interior_home&lang=ca

Una resposta per a “Espais Musicats 2009 a Castelló d’Empúries”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Espais Musicats estrena bloc « Sonabé - Mai 12, 2009

    […] Andreu presenta a Emporda TV el bloc dels Espais Musicats de Castelló d’Empúries. El bloc convida a saber més dels actes del festival  i vol ser un espai obert de participació […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: