Presència castellonina al XXè Festival de Guitarres de Barcelona

19 març

img-logo

SET ALUMNES DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA ANTONI AGRAMONT VAN PARTICIPAR EN EL CONCERT D’OBERTURA DEL XXè FESTIVAL DE GUITARRES DE BARCELONA

L’inici del XXè Festival Internacional de Guitarres de Barcelona es va celebrar l’Auditori de Barcelona el dia 24 de març a les 9 del vespre. El concert d’obertura va anar a càrrec de l’Orquestra de Guitarres de Barcelona dirigida per Sergi Vicente.

Aquesta vintena edició del festival, coincideix amb el 20è aniversari de l’OGB ; és per això que aquest concert va tenir un caire especial. Per una banda, va comptar amb la presència com a convidat excepcional del prestigiós compositor i guitarrista cubà Leo Brower, dirigint ell mateix a l’orquestra tres obres del seu repertori, d’aquesta manera, l’OGB li va retre un homenatge en motiu del seu 70è aniversari. Per altra banda, a la segona part del concert , junt amb la formació, es va donar el tret de sortida a l’Orquestra Catalana de Guitarres en la que hi van participar els alumnes majors de 13 anys de tots els membres de O.G.B. Aquest fet insòlit ,va reunir 250 guitarristes tocant junts a l’escenari de l’Auditori de Barcelona obres de G. Sanz, I. Cervantes i una obra de Sergi Vicente , director de l’Orquestra de Guitarres de Barcelona desde la seva fundació i de la formada per a l’ocasió,l’Orquestra Catalana de Guitarres.

La M. del Carme Plana, professora de guitarra de l’Escola Municipal de Música “Antoni Agramont”, hi va ser present com membre d’aquesta formació i va convidar als alumnes Mariam Baali, Màrius Duñach,Elvira Fina, Pau Mostazo i Maria Pujol, a intervenir en aquest històric esdeveniment ja que reunien els requisits que es demanaven per a poder-hi participar.

Font: Trobador.org

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: