Pere Puig

3 des.

ppuig

Nascut a Figueres, comença els estudis de piano dins l’àmbit del Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona amb Camil·la Lloret i més endavant amb Maria Canela i Roberto Bravo. Amplia els seus estudis al Schubert Konservatorium amb Tamiko Suzuki i a la Hochschule für Musik und Darstellende Kunst de Viena amb Regina Seidlhofer i Carmen Graf-Adnet.

És professor superior de piano, solfeig, teoria, transposició i acompanyament, i director del Centre d’Estudis Pep Ventura de Figueres.

La seva activitat concertística, amb repertoris del barroc fins al segle XX comprèn diverses modalitats i estils: actuacions com a solista d’orquestra (Orquestra Simfònica d’Alacant, Orquestra de Cambra de Girona); recitals de piano (Viena, Barcelona, Girona, Castell de Perelada); participació en formacions de música de cambra i acompanyament de cantants, instrumentistes i corals, modalitat en la qual ha rebut diferents premis arreu de Catalunya.

Font: http://www.jmfigueres.com

2 Respostes per a “Pere Puig”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Concert homenatge a Lluís Albert | Sonabé - Agost 1, 2013

    […] a càrrec de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, amb Carles Coll a la direcció, Pere Puig al piano i Naeon Kim al violí amb un programa dividid en dues […]

  2. Coral INS Ramon Muntaner | Sonabé.cat - Mai 31, 2014

    […] Van participar en 8 ocasions al concurs Sons i cançons i van quedar primers en 5 ocasions. També han cantat al monestir de Poblet i a la Basílica de Montserrat en el concurs Cantem el Nadal, així com al Palau de la Música Catalana i a l’Auditori de Barcelona. Van realitzar un intercanvi amb la coral de l’Institut Torre de Palau, de Terrassa, i han participat en un taller de cant amb Òscar Boada. Actualment compta amb la col.laboració de Mercè Martí i l’acompanyament al piano de Pere Puig. […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: