Èxit de Josep Puntí a La Mirona

3 des.

punti_1

Després d’agafar-se un temps dedicant-se a altres espais artístics, en Josep, germà d’Adrià Puntí “al cel sigui”, fa embogir als seus seguidors en el marc del festival independent mirallsonor; “més que un festival, un viatge terrenal”.

Aquest viatge travessa les diferents èpoques i varietats de la música d’autor catalana. Divendres vam poder gaudir d’un Josep Puntí al cent per cent. Tothom coïncidia en què possiblement era la millor actuació desde feia anys, trencant així totes les espectatives. Tot això no va passar en va; l’artista vol fer un fort retorn als escenaris amb la gira “tourmaitenquis”, la gira de la seva vida, aquesta vegada redirigida per Brave Coast i el propi artista.

El concert profètic “Pepalallarga” va ser només el principi. Acompanyat d’un piano i una guitarra acústica, i amb una il.luminació senzilla repassa cançons de totes les èpoques en la seva trajectòria artística. “No descarto més endevant convidar a membres de Quimi Portet i altres membres de El último de la Fila, Enrique Bumbury, com a col.laboradors especials…”

El nostre protagonista es troba en un moment de plenitud artística i creativa. Defensant l’ànima de l’artista total; dirigeix i actua en un llargmetratge on gran part de la banda sonora serà seva, prepara nou disc i retorna activament als escenaris. Són molts els reptes, que poc a poc anirà aconseguint.

Font: www.myspace.com/bravecoastrecords

punti_2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: