Entrevista amb Xavi Pascual, Director de l’Acústica

27 ag.

Ha arribat el dia, avui comença l’Acústica 2008. Aquesta és l’entrevista publicada al setmanari Empordà.

L’equip de Promoartsmusic dirigit per Xavi Pascual s’encarrega de la maquinària organitzativa perquè tot funcioni on time. Cal estar sempre pendent del rellotge perquè proves de so i actuacions s’ajustin a l’horari previst. L’experiència de set anys ajuda a trobar solucions ràpides davant dels imprevistos, l’única que cosa que no queda sota control és la meteorologia.

-Quines són les claus de l’èxit de l’Acústica?

El fet d’ubicar el festival en un centre històric d’excepció. Sota la coherència del format acústic o unpluged l’eclecticisme de la programació. La gratuïtat de tots els concerts i els complements com les fires gastronòmiques o els fi de festa amb dj’s.

-Quanta gent treballa en els diferents aspectes organitzatius?

Unes quinze persones d’organització i gabinet de premsa, una vintena de tècnics de so i llum, quinze agents de seguretat privada, una vintena de cambrers, a més de tots els subministradors de muntatge d’escenaris, carpes, generadors, Creu Roja….

-És possible superar la xifra de 25.000 espectadors?

És complicat ja que l’espai físic on es realitza el festival no es pot fer més gran degut a les limitacions dels edificis. El que hem fet aquest any per poder superar aquesta xifra és potenciar horaris de concerts que no estaven al 100 % en altres edicions, programar més actuacions en un mateix espai, com és el cas dels Jardins Puig Pujades, millorar la Fira de Menjars del Món, per tornar a obtenir un 100 % d’ocupació diària… i, sobretot, per mantenir els 25.000 espectadors, resar perquè la pluja no faci acte de presència.

-Quina pot ser la sorpresa musical d’aquesta setena edició?

Hi han trets segurs com: Marlango, Kiko Veneno, Menaix a Truà, Manu Guix, Shuarma, Pi de la Serra, Marc Parrot… però com a sorpresa musical jo apostaria dijous per l’espectacle sabinero dels Hotel Cochambre, divendres pel Nou Pop Català, Rusó Sala, Joan Miquel Oliver, Facto Delafé i la lounge night i dissabte Albert Fibla, Betzuca, Mishima i la gran festa de rumba catalana amb Papawa All Stars.

Font: http://www.festivalacustica.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: