Festival Maçart de cultura contemporània de l’Empordà

19 ag.

 

 

“Com cada estiu arriba el Maçart , el festival d’art contemporani més veterà de la província, i que amb orgull i humilitat podem dir que ha generat un estil propi. L’experimentació, el risc i la cohesió social a través de la creació artística actual donen caràcter a aquest festival que arriba enguany un dia abans (21 d’agost), amb una prèvia a Figueres, i s’inaugura al dia següent a Maçanet de Cabrenys. Durant els dies 22, 23 i 24 d’agost es podrà visitar un seguit d’instal•lacions interactives, i alhora gaudir d’espectacles a l’aire lliure, en un marc i paisatges incomparables. També un seguit de tallers ens aproparan tant a les noves tecnologies com a les “tecnologies tradicionals”.

la 11à edició del festival de cultura contemporània de l’empordà presenta una amalgama de projectes tant visuals com escènics: els primers tenen un alt grau d’interacció amb el públic, doncs tots ells tenen sentit i funcionen gràcies a la pròpia acció d’aquest, els segons s’han plantejat des de dues perspectives: per una banda, la posada en escena de la fusió contemporània gràcies a noves tecnologies i coneixement global, i per l’altra: la ironia, ingredient intencionat per a despullar el mon actual, sovint construït des de i per al buit. La clau és la reflexió a partir de l’humor.”

Font: Gironanoticies.com

Trobaràs tota la programació del Marçart 2008 a http://www.festivalmassart.org/

Algunes de les propostes del Maçart vinculades a la música són: Moöndo, Cristina Casanova + Pelayo Arrizabalaga, don simon i telefunken o Jordi Dj.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: